ISO certificering

HR en ORGANISATIEADVIES

Human Resource Management (HR) is de basis voor goed en betrouwbaar
personeel De bedrijfsstrategie kan niet zonder een strategie op
het gebied van organisatie en personeel

Inhoud:

HR en organisatieorganisatie strategie

HR is een management vakgebied waar investering in personeel zowel een zakelijke als sociale component heeft. Een goede strategie en kennis van wet- en regelgeving is van groot belang voor de organisatie.

HR en organisatie

Uw mensen zijn wat uw onderneming onderscheidt van anderen. ISO certificering en een betrouwbaar partner zijn vraagt ook betrouwbaar personeel en voldoen aan de wet- en regelgeving op dat gebied. Tijd en aandacht besteden aan samenwerken, persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid zijn belangrijke voorwaarden voorprofessionaliteit in alle managementsystemen. Wij adviseren helpen en coachen uw organisatie op het gebied van organisatie en personeelsmanagement.

Strategie

Voor veel organisaties geldt dat medewerkers het succes bepalen van de organisatie. Of het nu gaat om inzet, betrouwbaarheid, teamspelen, opleidingsbereidheid en / of flexibiliteit.
De strategie van uw organisatie, het stellen van doelen en het management voor het bereiken van die doelen is noodzakelijk voor een succesvol bedrijf.
Ook betrouwbaar personeel is een belangrijke voorwaarde voor de winstgevendheid van uw onderneming.
Om deze redenen is een HR strategie met zowel een zakelijke als sociale kant onderdeel van de organisatiestrategie. Betrouwbaar personeel krijgt u niet vanzelf, dit kost tijd en aandacht van het management. Investeren in opleiding en ervaring en het ontwikkelen van uw werknemers, in de richting die u van tevoren bepaalt, gaat u veel winst opleveren.
Vraag hieronder informatie over de mogelijkheden.