EEN INTRODUCTIE

ISOMANAGEMENT is een familiebedrijf dat al ruim 20 jaar bestaat. Het bedrijf is opgestart door Kees Kraaijeveld sr. Trots vertelt hij: “Zo’n 10 jaar geleden kwam mijn dochter Annelies erbij en sinds 2016 houdt ook mijn zoon Kees jr. zich volledig bezig met ISOMANAGEMENT.

Ons bedrijf zet management systemen op, helpt u te certificeren voor ISO normen en ondersteunt bij allerlei “lastige” HR vraagstukken.

HOE PAKKEN WE DIT AAN?

ISOMANAGEMENT heeft een heel eigen aanpak en werkwijze.
We richten ons op u en uw organisatie, kijken wat bij u past en hoe we met zo min mogelijk aanpassingen een systeem kunnen opzetten of aan een norm kunnen voldoen. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk behouden wat goed is en verbeteren wat wenselijk is. Papierwerk beperken we tot een minimum, alleen waar het een toegevoegde waarde biedt (of waar het echt moet) en de handboeken en procedures maken wij. Op dezelfde praktische wijze helpen wij u bij het structureren van uw organisatie en op het gebied van personeelszaken.

Iedere ondernemer wil graag vooruit. Een managementsysteem is dan ook niets anders dan een verzameling van ‘Best Practices’ van een aantal succesvolle ondernemingen, die gebruikt worden om verbetering te initiëren en te ondersteunen.

NIEUWE VESTIGING

Sinds oktober 2018 zijn we gevestigd in een kantoorpand aan de Newtonweg 4 in Alblasserdam. Maakt u gerust eens een afspraak voor een nadere kennismaking of meer informatie over ISO. U kunt ook bij ons terecht voor advies op het gebied van personeelsmanagement en organisatie. Onze expertise op het gebied van ISO-normen betreft: ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001 en ARBO certificering (kwaliteit, milieu, informatiebeveiliging en ARBO/Arbodiensten).

ANNELIES KRAAIJEVELD

06-30439237

KEES KRAAIJEVELD JR.

06-15005741

KEES KRAAIJEVELD SR.

06 3043 9237